Tervetuloa Tuiskulan Kotikolo Ky:n verkkokauppaan!

Maanantai 27.5.2024: Tässä päivitystä lakkirasiatilanteeseen. Niitä on edelleen mukavasti saatavilla ja saamme ne toimitukseen samana päivänä tilauksesta. Matkahuolto toimittaa pakettejamme tällä hetkellä, ennen klo 14 matkaan saadut lähetykset, yleensä seuraavaksi päiväksi perille noutopisteisiin. Tiistaina 28.5 tehdyt tilaukset saadaan vielä aivan varmasti toimitukseen niin, että ovat perjantaina 31.5 noudettavissa. Pienellä riskillä jopa torstaiaamuna tilatut ovat todennäköisesti perjantaina noudettavissa. Kannattaa kuitenkin tehdä tilaus ajoissa, ettei lahjan saapumista tarvitse jännittää ihan viimeiseen päivään.


Nyt on valkolakkien aika...

Kevätauringon alkaessa paistaa yhä korkeammalta lisääntyy opintiensä lopettavien jännitys valmistumisestaan. Tänäkin vuonna kruununa monen nuoren vuosien urakalle on valkoisen lakin painaminen viisaaseen päähän. Hetki on odotettu, toivottu ja ansaittu.

Ylioppilas- tai valmistujaislakki on symbolina arvokas ja perinteikäs. Yhtälailla perinteikäs on Tuiskulan Kotikolon koivuvanerinen säilytysrasia lakille. Säilytysrasioidemme juuret juontavat syvälle suomalaiseen puunkäsittelytaitoon ja vuonna 1900 järjestettyyn Pariisin maailmannäyttelyyn, jossa koivuvanerinen hatturasia palkittiin laadukkaan raaka-aineen ja suomalaisen käsityön upeana taidonnäyttteenä. Nämä hienot antiikkiset esineet toimivat edelleen innoittajina nykyisille tuotteillemme.

Tuiskulan Kotikolossa on valmistettu jo 30 vuoden ajan vanerirasioita kaikkeen säilytykseen. Kevään uuden ylioppilaan tai ammattiinsa valmistuvan valkolakki ansaitsee paikkansa taidolla valmistetussa, laadukkaassa ja kotimaisessa rasiassa.


VANERIKKO taipuu moneksi! 

On aina hyvä aika keskittyä erilaisiin käsillä tekemisen harrasteisiin ja mikäs sen mukavampaa kuin laittaa mielilangat Vanerikko-lankavahtiin ja kutoa/neuloa/tikuttaa itselle, läheisille, ystäville tai ihan muuten vain vaikka villasukkia tai vaikkapa kirjoneulontana maailman hienoin islantilaisvillapaita!

Myös 'huushollia' on mukava laittaa järjestykseen ja siihen meiltä löytyy mitä parhain tuote eli Vanerikko-pulloroskis, jolloin tölkit ja muovipullot eivät enää hyökkää kimppuun keittiön alakaapista. Sama tuote käy myös monenlaiseen kodin kierrätykseen muoveille, lasitavaralle, paperille, pahveille.....

Olemme myös lanseeranneet 'kronttikauppatarjouksia', jolloin vähän keskittämällä ostoksia saa mukavan paljousalennuksen. Nyt alkuun tällaiset tarjoukset löytyvät lankavahdeille ja ylioppilas-/valmistujaislakkirasioille. Näistä tarkemmin tietoa tuolta 'KRONTTIKAUPPA-TARJOUKSET' -tuoteryhmän alta. Kannattaa käydä kurkkaamassa!