Tervetuloa Tuiskulan Kotikolo Ky:n verkkokauppaan!


VANERIKKO taipuu moneksi!


Tiistai 23.1.2024: Pientä päivitystä: kiireisen joulunajan jälkeen tiettyjen lankavahtien, varsinkin ison kirjoneulemallin kansikiekkojen, varastot kovasti hupenivat ja siksi nämä mallit olivat suurelta osin tässä vuoden vaihteen jälkeen 'piilossa', jottei tullut annettua väärää mielikuvaa tuotteen nopeasta saatavuudesta. Nyt olemme saaneet erityisesti 'pullonkaulana' olleita kansikiekkoja taas saataville ja siten nämä piilossa olleet isot kirjoneulojan unelmatkin ovat taas näkyvissä, tilattavissa ja saamme näitä ihan toimitettuakin. :)

- - - - -

On aina hyvä aika keskittyä erilaisiin käsillä tekemisen harrasteisiin ja mikäs sen mukavampaa kuin laittaa mielilangat Vanerikko-lankavahtiin ja kutoa/neuloa/tikuttaa itselle, läheisille, ystäville tai ihan muuten vain vaikka villasukkia tai vaikkapa kirjoneulontana maailman hienoin islantilaisvillapaita!

Myös 'huushollia' on mukava laittaa järjestykseen ja siihen meiltä löytyy mitä parhain tuote eli Vanerikko-pulloroskis, jolloin tölkit ja muovipullot eivät enää hyökkää kimppuun keittiön alakaapista. Sama tuote käy myös monenlaiseen kodin kierrätykseen muoveille, lasitavaralle, paperille, pahveille.....

Olemme myös lanseeranneet 'kronttikauppatarjouksia', jolloin vähän keskittämällä ostoksia saa mukavan paljousalennuksen. Nyt alkuun tällaiset tarjoukset löytyvät lankavahdeille ja ylioppilas-/valmistujaislakkirasioille. Näistä tarkemmin tietoa tuolta 'KRONTTIKAUPPA-TARJOUKSET' -tuoteryhmän alta. Kannattaa käydä kurkkaamassa!