VERKKOKAUPASTA TILAAMINEN

Myymme tuotteita yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (14% tai 24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tarkistathan sähköpostistasi myös roskapostikansion. Mikäli et saa tilausvahvistusta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme (0503639050 tai kotikolo@tuiskulankotikolo.fi) Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

VERKKOKAUPAN MAKSUTAVAT

Löydät hyväksymämme maksutavat verkkokaupan kassan kohdasta maksutavat. 

 • VERKKOPANKKIMAKSU: maksa suomalaisten verkkopankkien kautta
 • KLARNA Maksa myöhemmin: Tarkemmat ehdot löytyvät jokaisen Maksa myöhemmin -maksutavan kohdalta erikseen
  • 14 päivän sisällä 0Eur
  • eräpäivään mennessä, vähintään 30pv maksuaikaa: 4.99Eur jokaista ostokertaa kohden
  • Joustava erämaksu kuukausilaskulla
 • KLARNA Pilko maksut: Maksa omassa tahdissasi, joustava erämaksu kuukausilasku. Tarkemmat ehdot löytyvät Pilko maksut -maksutavan kohdalta
 • KORTTI: Maksu käyttämällä pankki- tai luottokortin numeroa. 

TOIMITUS JA TOIMITUSKULUT

 Tilaukset toimitetaan Matkahuollon kautta Lähellä-pakettina lähimpään Matkahuollon noutopaikkaan. Kun lähetys on noudettavissa toimipisteestä, saat siitä saapumisilmoituksen. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut, joihin sisältyvät pakkauskulut, määräytyvät seuraavasti:

 • Toimitus Matkahuollon Lähellä-pakettina Matkahuollon noutopaikkaan: 5.90 €
 • Yli 100Eur ostoksen toimituskulut 0Eur

Arvioitu toimitusaika Matkahuollon Lähellä-pakettipalveluna on noin kaksi (2) arkipäivää. Toimitusaika katsotaan alkavan siitä päivästä, kun tilaus on jätetty kuljetukseen. 

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

 Kun vastaanotat paketin, tarkista sen kunto ja mahdolliset vauriot välittömästi. Jos paketti on vahingoittunut lähetyksessä, tee tilausta noudettaessa vahinkoilmoitus välittömästi Matkahuoltoon. Jos tuote on rikki, ota meihin yhteyttä. Jos vahinko on meidän, korvaamme tuotteen tai palautamme ostosumman tilillesi tai sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Palautusehdot

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautus ei koske tiettyjä tuotteita. Tällaisia ovat elintarvikkeet ja kemikaalituotteet. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Huolehdithan alkuperäispakkauksien kunnosta etkä vahingoita niitä tai tee niihin merkintöjä. Alkuperäispakkaus on suojattava kuljetuksen ajaksi huolellisesti ja asianmukaisesti siten, että siihen ei tule vaurioita lähetyksen aikana. Tuotteet toimitetaan normaalina Matkahuollon lähetyksenä. Palautus on asiakkaalle maksuton.

 

Miten tuotteet palautetaan? 

Mikäli palautat tilauksesi tai osan siitä, tee ilmoitus palautuksesta meille sähköpostiin kotikolo@tuiskulankotikolo.fi Mikäli palautusilmoitusta ei tehdä, emme voi hyväksyä tilauksen palauttamista. Ilmoitus on tehtävä 14 vrk kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Ilmoitamme ja vahvistamme paluuviestillä, että palautusilmoitus on vastaanotettu. Toimitamme samalla myös Matkahuollon asiakasnumeron, jolla voit tehdä palautuksen maksuttomasti. Mikäli paluuviestiä ei saavu, otathan meihin yhteyttä ja tarkistat myös sähköpostisi roskapostikansion. Voit tehdä palautusilmoituksen myös puhelimitse asiakaspalveluumme p. 050 3639050. Maksutonta palautusta ei voi tehdä ilman Matkahuollon sopimusnumeroa.

Tuote/ tuotteet palautetaan Matkahuollon kautta viimeistään 14 päivän kuluttua palauttamisilmoituksen tekemisestä. Merkitse tilausvahvistukseen/ -erittelyyn tai laskulle palauttamasi tuotteet. Kun tuote on palautettu meille, käsittelemme ja hyvitämme palautuksen mahdollisimman pikaisesti maksutavan mukaisesti tilillesi tai Klarnalle.

 

Palautusosoite

Tuotteet palautetaan osoitteeseen Tuiskulan Kotikolo Ky, Vähäjärventie 15, 27730 Tuiskula.

LUNASTAMATTOMAT PAKETIT JA LÄHETYKSET

Noutamatta jätetty lähetys ei ole palautus!

Jos et nouda pakettiasi ilmoitettuun määräaikaan mennessä Matkahuollosta ja se käännytetään takaisin Tuiskulan Kotikolo Ky:lle, veloitamme Sinulta automaattisesti 19,00€ rahti- ja käsittelykuluja. Lunastamattomilla paketeilla ei ole peruutusoikeutta. Paketin/ tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole Kuluttajansuojalain mukainen tuotteiden palautus, vaan se on sopimusrikkomus ostajan puolelta. Tällaisiessa tapauksessa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta heille aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28§).