LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI KORKEA, VALKOINEN
LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI KORKEA, VALKOINEN LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI KORKEA, VALKOINEN LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI KORKEA, VALKOINEN LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI KORKEA, VALKOINEN

LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI KORKEA, VALKOINEN

Tuiskulan Kotikolo Ky
89,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kotimainen, suomalaisesta koivuvanerista valmistettu vaneriaski kirjoneulontaan

Kirjoneuloosiin 'hurahtaneiden' toivetuote! Kirjoneulelankavahti kehitettiin nimenomaan kirjoneuleita neulovien käsityöharrastajien toiveesta ja tuotteesta tuli saman tien seuraavan joulun toivelahja.

Kirjoneulelankavahdissa on kannessa neljä reunasta avattua reikää ja rasiaosassa on vastaavat osiot jokaiselle lankakerälle. Jakoristikon yläpuolelle jää myös tilaa työn 'lepäämään' jättämiselle. Tätä lankavahtia voi myös käyttää neljälle erillistyölle eli projekteja voi olla avoinna monta yhtä aikaa :)

Tässä pieni korkea kirjoneulelankavahti löysi kutojien kannustuksen saattelemana tiensä pienen matalan ja ison kirjoneulelankavahdin väliin. Tässä mallissa yhdistyy toivottuja ominaisuuksia eli halkaisijaltaan pienempi kuin iso, mutta korkeampi kuin alkuperäinen pieni (itse asiassa korkeus sama kuin isossa kirjoneulelankavahdissa). Ajatuksellisesti tämä tuote soveltuu erityisesti pienempien töiden, kuten villasukkien, tumppujen, pipojen jne jne tekemiseen (ei tarvita esim niin paljoa tilaa keskeneräisen työn säilyttämiseen), mutta korkeuden vuoksi tämän mallin sisään mahtuu isommatkin kerät (Alafoslopi, Lettlopi, Nalle, 7-veljestä jne) pystyyn niin, että kansikiekkokin löytää mukavasti oman paikkansa.

Tästä mallista jakoristikko on isosiskonsa tavoin irroitettavissa, jolloin halutessaan rasian sisälle saa muodostettua isomman yhtenäisen tilan työ säilytykseen.

HUOM! Tämä tulokas on vielä niin uusi, että meidän kuvat ovat vielä vähän 'sellaisia ja tällaisia'... Värit ja väriyhdistelmät (rasia, kiekko) näkee vielä parhaiten kurkistamalla ison tai pienen matalan kirjoneulevahdin kuvia. Tämän tuotteen koko selviää viimeisistä kuvista, joissa on esillä nämä meidän erikokoiset kirjoneulelankavahtimme. Tämä uutukainen siis keskellä pienen matalamman ja ison lankavahdin välissä.

  • KOKO: Halkaisija 31cm, korkeus 22cm, sisäkorkeus 19cm.
  • Sisällä irroitettava vanerinen 12.5cm korkuinen jakoristikko sisäosan jakamiseksi neljään osaan. Kannen ja ristikon väliin jää mukavasti 'vapaata tilaa' esimerkiksi työn säilyttämiseen.
  • PINTAKÄSITTELY: ulkopuolelta käsin dreijaamalla kahteen kertaan puolikiiltävällä läpikuultavalla vesiohenteisella kalustelakalla, jolloin koivuvanerin hieno syykuviointi paistaa muotona läpi pintakäsittelyn