LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI, VIHREÄ
LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI, VIHREÄ LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI, VIHREÄ LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI, VIHREÄ LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI, VIHREÄ LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI, VIHREÄ

LANKAVAHTI: KIRJONEULE PIENI, VIHREÄ

Tuiskulan Kotikolo Ky
79,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kotimainen, suomalaisesta koivuvanerista valmistettu vaneriaski kirjoneulontaan

Päätuotteen saatavuus: Ei varastossa - tilattavissa

Kirjoneuloosiin 'hurahtaneiden' toivetuote! Kirjoneulelankavahti kehitettiin nimenomaan kirjoneuleita neulovien käsityöharrastajien toiveesta ja tuotteesta tuli saman tien seuraavan joulun toivelahja.

Kirjoneulelankavahdissa on kannessa neljä reunasta avattua reikää ja rasiaosassa on vastaavat osiot jokaiselle lankakerälle. Jakoristikon yläpuolelle jää myös tilaa työn 'lepäämään' jättämiselle. Tätä lankavahtia voi myös käyttää neljälle erillistyölle eli projekteja voi olla avoinna monta yhtä aikaa :)

Tässä pienemmässä kirjoneulelankavahdissa (toisin kuin isommassa) rasian sisällä oleva jakoristikko on asennettu kiinteästi eikä siten ole irroitettavissa.

HUOM! Kirjoneulelankavahdin tuotekuvat ovat alkuperäisestä isosta mallista. Tämän tuoteen koko selviää viimeisestä kuvasta, jossa esillä lankavahtien koot eli MINI, PIENI ja ISO. Tämä on siis kooltaan noista keskimmäinen eli PIENI. 

  • KOKO: Halkaisija 31cm, korkeus 16.5cm, sisäkorkeus 13.5cm.
  • Sisällä vanerinen jakoristikko sisäosan jakamiseksi neljään osaan. Kannen ja ristikon väliin jää hieman 'vapaata tilaa' esimerkiksi työn säilyttämiseen.
  • PINTAKÄSITTELY: ulkopuolelta käsin dreijaamalla kahteen kertaan puolikiiltävällä läpikuultavalla vesiohenteisella kalustelakalla, jolloin koivuvanerin hieno syykuviointi paistaa muotona läpi pintakäsittelyn