LANKAVAHTI: MINI, MUSTA
LANKAVAHTI: MINI, MUSTA LANKAVAHTI: MINI, MUSTA LANKAVAHTI: MINI, MUSTA LANKAVAHTI: MINI, MUSTA LANKAVAHTI: MINI, MUSTA LANKAVAHTI: MINI, MUSTA LANKAVAHTI: MINI, MUSTA LANKAVAHTI: MINI, MUSTA

LANKAVAHTI: MINI, MUSTA

Tuiskulan Kotikolo Ky
59,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kotimainen, suomalaisesta koivuvanerista valmistettu vaneriaski neulontaan

Päätuotteen saatavuus: Varastossa

Minikokoinen lankavahti sopii pieniin neulontatöihin eli kätevän kokoinen esimerkiksi lapasten (tumppu, vantus... rakkaalla on monta nimeä) ja pienten villasukkien ynnä muiden neulontaan.

Minilankavahdin kansikiekossa on yksi reunasta avattu reikä, jolloin langan saa pujotettua helposti kannen 'läpi' niin, että lankakerä on lankavahdin sisällä ja kutimet ulkopuolella.

Kansikiekon värin voi valita mieleisekseen eli erilaiset rasiaosan ja kansikiekon väriyhdistelmät ovat mahdollisia. Mustan rasiaosan kanssa sopii mustan kansikiekon lisäksi hienosti myös esimerkiksi koivun värinen, valkoinen tai punainen kansikiekko! 

  • KOKO: Halkaisija 25cm, korkeus 16cm, sisäkorkeus 13cm.
  • PINTAKÄSITTELY: ulkopuolelta käsin dreijaamalla kahteen kertaan puolikiiltävällä läpikuultavalla vesiohenteisella kalustelakalla, jolloin koivuvanerin hieno syykuviointi paistaa muotona läpi pintakäsittelyn.
  • Kansikienon värin voi valita erikseen.