LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN
LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN

LANKAVAHTI: MINI, VALKOINEN

Tuiskulan Kotikolo Ky
54,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kotimainen, suomalaisesta koivuvanerista valmistettu vaneriaski neulontaan

Päätuotteen saatavuus: Varastossa

Minikokoinen lankavahti sopii pieniin neulontatöihin eli kätevän kokoinen esimerkiksi lapasten (tumppu, vantus... rakkaalla lapsella on monta nimeä) ja villasukkien ynnä muiden neulontaan.

Minilankavahdin kansikiekossa on yksi reunasta avattu reikä, jolloin langan saa pujotettua helposti kannen 'läpi' niin, että lankakerä on lankavahdin sisällä ja kutimet ulkopuolella.

Kansikiekon värin voi valita mieleisekseen eli erilaiset rasiaosan ja kansikiekon väriyhdistelmät ovat mahdollisia. Valkoisen rasiaosan kanssa sopii valkoisen kansikiekon lisäksi hienosti myös esimerkiksi koivun värinen tai musta kansikiekko! 

  • KOKO: Halkaisija 25cm, korkeus 16cm, sisäkorkeus 13cm.
  • PINTAKÄSITTELY: ulkopuolelta käsin dreijaamalla kahteen kertaan puolikiiltävällä läpikuultavalla vesiohenteisella kalustelakalla, jolloin koivuvanerin hieno syykuviointi paistaa muotona läpi pintakäsittelyn.
  • Kansikienon värin voi valita erikseen.