LANKAVAHTI: PIENI, MUSTA
LANKAVAHTI: PIENI, MUSTA LANKAVAHTI: PIENI, MUSTA LANKAVAHTI: PIENI, MUSTA LANKAVAHTI: PIENI, MUSTA LANKAVAHTI: PIENI, MUSTA LANKAVAHTI: PIENI, MUSTA LANKAVAHTI: PIENI, MUSTA LANKAVAHTI: PIENI, MUSTA LANKAVAHTI: PIENI, MUSTA

LANKAVAHTI: PIENI, MUSTA

Tuiskulan Kotikolo Ky
69,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kotimainen, suomalaisesta koivuvanerista valmistettu vaneriaski neulontaan

Päätuotteen saatavuus: Varastossa

Pieni lankavahti sopii jo vähän isompiinkin neulontatöihin.

Lankavahdin kansikiekossa on yksi reunasta avattu reikä, jolloin langan saa pujotettua helposti kannen 'läpi' niin, että lankakerä on lankavahdin sisällä ja kutimet ulkopuolella. Pientä lankavahtia voi käyttää yhdellä, mutta myös kahdella langalla niin, että lankakeristä lanka otetaan 'keskeltä', jolloin lankakerät ei lähde ainakaan niin helposti kierimään lankavahdin sisällä.

Kansikiekon värin voi valita mieleisekseen eli erilaiset rasiaosan ja kansikiekon väriyhdistelmät ovat mahdollisia. Mustan rasiaosan kanssa sopii valkoisen kansikiekon lisäksi hienosti myös koivun värinen, valkoinen tai punainen kansikiekko! 

  • KOKO: Halkaisija 31cm, korkeus 17cm, sisäkorkeus 14cm.
  • PINTAKÄSITTELY: ulkopuolelta käsin dreijaamalla kahteen kertaan puolikiiltävällä läpikuultavalla vesiohenteisella kalustelakalla, jolloin koivuvanerin hieno syykuviointi paistaa muotona läpi pintakäsittelyn.
  • Kansikienon värin voi valita erikseen.