LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN
LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN

LANKAVAHTI: PIENI, PUNAINEN

Tuiskulan Kotikolo Ky
69,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kotimainen, suomalaisesta koivuvanerista valmistettu vaneriaski neulontaan

Päätuotteen saatavuus: Varastossa

Pieni lankavahti sopii jo vähän isompiinkin neulontatöihin.

Lankavahdin kansikiekossa on yksi reunasta avattu reikä, jolloin langan saa pujotettua helposti kannen 'läpi' niin, että lankakerä on lankavahdin sisällä ja kutimet ulkopuolella. Pientä lankavahtia voi käyttää yhdellä, mutta myös kahdella langalla niin, että lankakeristä lanka otetaan 'keskeltä', jolloin lankakerät ei lähde ainakaan niin helposti kierimään lankavahdin sisällä.

Kansikiekon värin voi valita mieleisekseen eli erilaiset rasiaosan ja kansikiekon väriyhdistelmät ovat mahdollisia. Punaisen rasiaosan kanssa sopii punaisen kansikiekon lisäksi hienosti myös esimerkiksi musta kansikiekko! 

  • KOKO: Halkaisija 31cm, korkeus 17cm, sisäkorkeus 14cm.
  • PINTAKÄSITTELY: ulkopuolelta käsin dreijaamalla kahteen kertaan puolikiiltävällä läpikuultavalla vesiohenteisella kalustelakalla, jolloin koivuvanerin hieno syykuviointi paistaa muotona läpi pintakäsittelyn.
  • Punaisessa värissä on sellainen oma hieno 'erikoisuus', että väri on muodostettu itse asiassa kahdesta eri punaisen sävystä. Pohjakäsittely on tehty hieman vaaleammalla 'peruspunaisella' ja toinen kerros on dreijattu päälle tummemmalla punaisella. Lopputulos on hienon elävä pinta, josta pinnan tummempi dreijaus erottuu samalla, kun kokonaisuuden läpi näkyy puun oma syykuviointi.
  • Kansikienon värin voi valita erikseen.