LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN
LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN

LANKAVAHTI: PIENI, VALKOINEN

Tuiskulan Kotikolo Ky
59,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kotimainen, suomalaisesta koivuvanerista valmistettu vaneriaski neulontaan

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

Pieni lankavahti sopii jo vähän isompiinkin neulontatöihin.

Lankavahdin kansikiekossa on yksi reunasta avattu reikä, jolloin langan saa pujotettua helposti kannen 'läpi' niin, että lankakerä on lankavahdin sisällä ja kutimet ulkopuolella. Pientä lankavahtia voi käyttää yhdellä, mutta myös kahdella langalla niin, että lankakeristä lanka otetaan 'keskeltä', jolloin lankakerät ei lähde ainakaan niin helposti kierimään lankavahdin sisällä.

Kansikiekon värin voi valita mieleisekseen eli erilaiset rasiaosan ja kansikiekon väriyhdistelmät ovat mahdollisia. Valkoisen rasiaosan kanssa sopii valkoisen kansikiekon lisäksi hienosti myös esimerkiksi koivun värinen tai musta kansikiekko! 

  • KOKO: Halkaisija 31cm, korkeus 17cm, sisäkorkeus 14cm.
  • PINTAKÄSITTELY: ulkopuolelta käsin dreijaamalla kahteen kertaan puolikiiltävällä läpikuultavalla vesiohenteisella kalustelakalla, jolloin koivuvanerin hieno syykuviointi paistaa muotona läpi pintakäsittelyn.
  • Kansikienon värin voi valita erikseen.
Pituus:
16 cm
Korkeus:
25 cm
Leveys:
25 cm
Paino:
0.7 kg
Arvostelut 0 arvostelua