LATAAMO MINI: RUSKEA
LATAAMO MINI: RUSKEA LATAAMO MINI: RUSKEA LATAAMO MINI: RUSKEA LATAAMO MINI: RUSKEA LATAAMO MINI: RUSKEA LATAAMO MINI: RUSKEA

LATAAMO MINI: RUSKEA

59,00 €
Sisältää alv. 24 %

Koivuvanerinen Vanerikko-lataamo MINI on tyylikäs, mutta toimiva latureiden ja johtojen piilottaja.

Päätuotteen saatavuus: Ei varastossa - tilattavissa

Vanerikko -lataamo on yksi oleellinen osa kodin siisteyttä! Kodeista löytyy monenlaisia 'hermokeskuksia' eli suomeksi sanottuna laturi- ja johtohässäköitä, joita yhdistävänä tekijänä vielä samasta kasasta löytyy moninapainen jatkojohto. Ja sekin yleensä vielä turhan pitkällä johdolla matkalla kohti pistorasiaa. Kaiken tämän saa nyt tyylikkääseen, mutta toimivaan pakettiin Vanerikko-lataamon avulla.

Lataamon kansikiekossa on yksi reunasta avattu reikä, jolloin johdot saa pujotettua helposti kannen 'läpi' niin, että jatkojohto kytkettyine latureineen on lataamon sisällä ja kännykät sun muut latausta kaipaavat vempeleet kannen päällä ulkopuolella.

Lataamon korkeus on suunniteltu niin, että normaali jatkojohdon jako-osa kännyköiden laturi kytkettynä mahtuu hyvin lataamon sisään. 

Lataamoja löytyy kooltaan kahta kokoa: LATAAMO JA LATAAMO MINI. MINI:n  23cm halkaisija on sellainen, että sisään mahtuu joko 4-osainen tai virtakytkimellinen 3-osainen jatkojohdon jakopää.

Jatkojohdon seinäpistoke pujotetaan reiästä pohjan alapuolelle ja reunan alaosassa olevan kolon kautta kohti pistorasiaa.

Kansikiekon värin voi valita mieleisekseen eli erilaiset rasiaosan ja kansikiekon väriyhdistelmät ovat mahdollisia.

  • KOKO: Halkaisija 25cm, korkeus 16,5cm, sisähalkaisija 23cm, sisäkorkeus 13,5cm.
  • PINTAKÄSITTELY: ulkopuolelta käsin dreijaamalla kahteen kertaan puolikiiltävällä läpikuultavalla vesiohenteisella kalustelakalla, jolloin koivuvanerin hieno syykuviointi paistaa muotona läpi pintakäsittelyn.
  • Kansikiekon värin voi valita erikseen.
  • VALMISTETTU SUOMESSA!