LATAAMO MINI: VALKOINEN
LATAAMO MINI: VALKOINEN LATAAMO MINI: VALKOINEN LATAAMO MINI: VALKOINEN LATAAMO MINI: VALKOINEN LATAAMO MINI: VALKOINEN LATAAMO MINI: VALKOINEN LATAAMO MINI: VALKOINEN

LATAAMO MINI: VALKOINEN

Tuiskulan Kotikolo Ky
54,00 €
Sisältää alv. 24 %

Koivuvanerinen Vanerikko-lataamo MINI on tyylikäs, mutta toimiva latureiden ja johtojen piilottaja.

Päätuotteen saatavuus: Varastossa

Vanerikko -lataamo on yksi oleellinen osa kodin siisteyttä! Kodeista löytyy monenlaisia 'hermokeskuksia' eli suomeksi sanottuna laturi- ja johtohässäköitä, joita yhdistävänä tekijänä vielä samasta kasasta löytyy moninapainen jatkojohto. Ja sekin yleensä vielä turhan pitkällä johdolla matkalla kohti pistorasiaa. Kaiken tämän saa nyt tyylikkääseen, mutta toimivaan pakettiin Vanerikko-lataamon avulla.

Lataamon kansikiekossa on yksi reunasta avattu reikä, jolloin johdot saa pujotettua helposti kannen 'läpi' niin, että jatkojohto kytkettyine latureineen on lataamon sisällä ja kännykät sun muut latausta kaipaavat vempeleet kannen päällä ulkopuolella.

Lataamon korkeus on suunniteltu niin, että normaali jatkojohdon jako-osa kännyköiden laturi kytkettynä mahtuu hyvin lataamon sisään. 

Lataamoja löytyy kooltaan kahta kokoa: LATAAMO JA LATAAMO MINI. MINI:n  23cm halkaisija on sellainen, että sisään mahtuu joko 4-osainen tai virtakytkimellinen 3-osainen jatkojohdon jakopää.

Jatkojohdon seinäpistoke pujotetaan reiästä pohjan alapuolelle ja reunan alaosassa olevan kolon kautta kohti pistorasiaa.

Kansikiekon värin voi valita mieleisekseen eli erilaiset rasiaosan ja kansikiekon väriyhdistelmät ovat mahdollisia. Valkoisen rasiaosan kanssa sopii valkoisen kansikiekon lisäksi hienosti myös esimerkiksi koivun värinen tai musta kansikiekko! 

  • KOKO: Halkaisija 25cm, korkeus 14cm, sisähalkaisija 23cm, sisäkorkeus 11cm.
  • PINTAKÄSITTELY: ulkopuolelta käsin dreijaamalla kahteen kertaan puolikiiltävällä läpikuultavalla vesiohenteisella kalustelakalla, jolloin koivuvanerin hieno syykuviointi paistaa muotona läpi pintakäsittelyn.
  • Kansikiekon värin voi valita erikseen.
  • VALMISTETTU SUOMESSA!