VANERIKKO -pulloroskis, 72cm, MUSTA
VANERIKKO -pulloroskis, 72cm, MUSTA VANERIKKO -pulloroskis, 72cm, MUSTA VANERIKKO -pulloroskis, 72cm, MUSTA VANERIKKO -pulloroskis, 72cm, MUSTA VANERIKKO -pulloroskis, 72cm, MUSTA VANERIKKO -pulloroskis, 72cm, MUSTA VANERIKKO -pulloroskis, 72cm, MUSTA

VANERIKKO -pulloroskis, 72cm, MUSTA

Tuiskulan Kotikolo Ky
195,00 €
Sisältää alv. 24 %

VANERIKKO -pulloroskis, MUSTA, korkeus 72cm

Päätuotteen saatavuus: Ei varastossa - tilattavissa

VANERIKKO -pulloroskis on osa kierrätysjärjestelmäämme, joka pitää kertyvät palautuspullot ja -tölkit siististi järjestyksessä kotona tai toimistossa.

Uutuus palkittiin Tampereella uutuustuotekilpailun voitolla kauneutensa ja funktionaalisuutensa vuoksi. Olemmekin tästä uutukaisesta syystä oikein ylpeitä, eikä vähiten siksi, että tuote todella hoitaa nätisti joka taloudessa vastaan tulevan pullonkierrätysongelman.

Kierrätyspullot ovat kevyitä ja tilaaottavia ja siksi isompikin kierrätysastia sopii niille hyvin. Vanerikko-pulloroskis on kuitenkin sijoitettavissa kodissa näkyvällekin paikalle. Sen muotokieli on skandinaavisen selkeää, yksinkertaista ja tyylikästä ja 'häveliäisyyskansi' piilottaa Vanerikon sisällön.


Pulloroskiksen mitat:

  • Halkaisijat: kansiosa 38.5cm, pohjaosa 37.5cm.
  • Korkeus: 72cm
  • Nettotilavuus n 72 litraa
  • Käytettävän jätesäkin koko: 100-150l (Koko esim 750x1150mm)
  • Kannen keskireiän halkaisija 12.5cm
  • Kannen reunan leveys: 12cm
  • Pintakäsittely: Tikkurila Kiva kalustelakka kahteen kertaan. Kiiltoaste: puolikiiltävä


Pohjaosan yläreunasssa on sahalaitainen reunus, joka pitää keräyspussin tukevasti paikallaan. Roskiksessa kannattaa käyttää sen tilavuutta isompaa säkkiä (esim. 150l), jolloin Vanerikon ollessa täynnä jää siihen vielä solmimisvaraa.


EI TOIMITUSTA MATKAHUOLLON  PAKETTIAUTOMAATTIIN! (Paketin pisin sivu n 75cm). Ohjataan tarvittaessa lähimpään sopivaan asiakaspisteeseen.