TARJOUSPAKETTI: Ylioppilaslakkirasiat 4kpl (tai lisävalinnalla enemmän)
TARJOUSPAKETTI: Ylioppilaslakkirasiat 4kpl (tai lisävalinnalla enemmän) TARJOUSPAKETTI: Ylioppilaslakkirasiat 4kpl (tai lisävalinnalla enemmän) TARJOUSPAKETTI: Ylioppilaslakkirasiat 4kpl (tai lisävalinnalla enemmän)

TARJOUSPAKETTI: Ylioppilaslakkirasiat 4kpl (tai lisävalinnalla enemmän)

Tuiskulan Kotikolo Ky
176,40 €
196,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kotimainen, suomalaisesta koivuvanerista valmistettu säilytysrasia ylioppilaslakille

Toimitusaika 2 - 4 työpäivää

Mikä on sen hienompaa kuin muistaa tuoretta ylioppilasta antamalla lahjaksi suurella työllä ja aherruksella ansaitulle lakille arvoisensa säilytyspaikka! Tämän jälkeen hänen ei tarvitse murehtia, mistä tuo ankaralla ponnistuksella saatu päähine taas löytyisi vapun lähestyessä. Tällä tarjouspaketilla laitetaan nyt myös kaikkien lasten, koko perheen tai esimerkiksi kaikkien ylioppilaaksi valmistuneiden tai valmistuvien lastenlasten lakkien säilytysongelmat kerralla kuntoon!

  • Tarjouspaketin minimimäärä on 4 kpl lakkirasioita, mutta lisävalinnan avulla niitä voi tilata samalla alennushinnalla enemmänkin.
  • Rasioiden värin voi valita: VALKOINEN, MUSTA tai VÄRITÖN LAKKAUS (KOIVUN OMA VÄRI)
  • Kaikki toimitetttavat rasiat ovat samanvärisiä.
  • KOKO: Halkaisija 31cm, korkeus 10.5cm, sisäkorkeus 7.5cm.
  • PINTAKÄSITTELY: ulkopuolelta käsin dreijaamalla kahteen kertaan puolikiiltävällä läpikuultavalla vesiohenteisella kalustelakalla, jolloin koivuvanerin hieno syykuviointi paistaa muotona läpi pintakäsittelyn

Huom! tämä rasia, sisäkorkeudeltaan 7.5cm, sopii  'normi-korkuisille' ylioppilaslakeille. Tietyt lakkityypit voivat olla tätä korkeampia ja siten vaativat korkeamman rasian.

Arvostelut 0 arvostelua