YLIOPPILASLAKKIRASIAT

6 Tuote

Valkolakkien aika…

Kevätauringon alkaessa paistaa yhä korkeammalta lisääntyy opintiensä lopettavien jännitys valmistumisestaan. Tänäkin vuonna kruununa monen nuoren vuosien urakalle on valkoisen lakin painaminen viisaaseen päähän. Hetki on odotettu, toivottu ja ansaittu.

Ylioppilas- tai valmistujaislakki on symbolina arvokas ja perinteikäs. Yhtälailla perinteikäs on Tuiskulan Kotikolon koivuvanerinen säilytysrasia lakille. Säilytysrasioidemme juuret juontavat jo Pariisin maailmannäyttelyn aikoihin vuoteen 1900, jolloin suomalainen käsityötaito palkittiin Ranskassa. Nämä hienot antiikkiset esineet toimivat innoittajina nykyisille tuotteillemme.

Tuiskulan Kotikolossa on valmistettu jo lähes 30 vuoden ajan vanerirasioita kaikkeen säilytykseen. Uuden ylioppilaan tai ammattiinsa valmistuvan valkolakki ansaitsee paikkansa taidolla valmistetussa, laadukkaassa ja kotimaisessa rasiassa.


Jos ylioppilasta tai valmistuvaa ei pääse noin paikan päälle juhlistamaan, niin tämän lahjan voi myös laittaa toimitukseen suoraan lahjan saajan osoitteeseen. Mielellämme myös lisäämme ilman lisämaksua pienen onnentoivotuskortin mukaan toimitukseen. Verkkokaupan 'Kassa' -vaiheessa voi ostoskorin 'Lisätieto tilaukseen' -ruutuun kirjoittaa haluamansa onnentoivotuksen valmistuvalle ja me lisäämme tämän mukaan toimitettavan vanerirasian sisälle.